Jelenlegi hely

Azonnali cégkivonat beszerzés

Azonnali cégkivonat beszerzésCéges ügyeket intéznél, és gyorsan kell dokumentumokat beszerezni? Tárgyalásra készülsz, és gyorsan információra van szükséged a másik félről? Nem kell aggódni, ugyanis pl. egy cégkivonat, cégmásolat, céges mérleg pár perc alatt beszerezhető saját cégedről és a másik félről is. Ennek menete a következő.

A gyors cégkivonat beszerzéshez internetelérésre lesz szükség, ugyanis online kell az igénylést is leadni, és elektronikus formában fog megérkezni a hiteles céges dokumentum. Az elektronikus forma e-mailt fog jelenteni, az igényléskor megadott e-mail címre fogod megkapni a dokumentumot.

Maga az igénylés olyan, mint egy online vásárlás. Kiválasztod, hogy milyen dokumentumra van szükséged, melyik vállalkozásról, ezt követően pedig csak végig kell kattintani a vásárlási folyamatot, a végén pedig fizetni. Ha azonnal van szükséged a dokumentumra, akkor bankkártyával kell vásárolnod, ugyanis az előreutalás nem azonnali, automatikus fizetési módszer. Bankkártyás fizetés esetén tehát azonnal, előreutalásnál pedig a fizetés feldolgozását követően egyből megkaphatod a megrendelt dokumentumot.

Az azonnali dokumentum igénylés több szempontból is előnyös lehet. Először is gyorsaság az, ami nagyon sokszor nagyon jól jön. Egy másik előny, hogy mindenképpen aktuális céges dokumentumhoz fogsz jutni. Ez különösen jól jön tárgyalás, másik cégekkel történő szerződéskötés esetén, ugyanis mindenképpen a legfrissebb információkat fogod megkapni, hiteles forrásból.

Back to top