Jelenlegi hely

A CeraVe termékcsalád előnyei

A CeraVe termékcsalád előnyeiA különböző kozmetikumok, krémek használata elengedhetetlen bőrünk és szervezetünk egészségének és szépségének megtartásához. A rengeteg különböző gyártó és márka közül az egyik népszerű választás a CeraVe termékek csoportja.

A CeraVe bőrápoló termékek jellegzetessége, hogy a bőr ceramid nevű természetes alapanyagait pótolják, állítják helyre. A termékcsalád a nevét is erről az alapanyagról kapta, ahogy láthatjuk. Mivel a bőr a napsütés és a különböző tisztítók, szappanok hatására veszít nedvességtartalmából, ezért megfelelő és rendszeres hidratálásra van szükség. Mindegyik CeraVe termék ezt a hidratálást és ceramid pótlást segíti elő.

Mivel a ceramidok minden típusú bőrben egyformán jelen vannak, ezért a készítmények bőrtípustól függetlenül hatékonyak. Használhatók tehát pl. zsíros, pattanásos, de akár száraz vagy érzékeny bőrre is. A kozmetikumokat úgy készítik el, hogy hosszan tartó, akár 24 órán át tartó védelmet és hatást nyújtanak. Ennek köszönhetően a napi 1-2-szeri használat tökéletesen elegendő a maximális hatás eléréséhez.

A CeraVe készítmények további természetes alapanyagokat is tartalmaznak. Ilyen pl. a hialuronsav, amely a bőrfelszín nedvességét segít megtartani. Ráadásul gyulladáscsökkentő hatása is van és segít a védőréteg erősítésében is.

A termékcsaládból többek között kapható arckrém, kézkrém, testápoló, szemkörnyékápoló is, így mindenki minden testrészre megtalálhatja azt, amire szüksége van.

Back to top