Jelenlegi hely

Hogyan válassz kölcsönözhető kisbuszt?

Hogyan válassz kölcsönözhető kisbuszt?Sokaknak a nyaraláshoz, utazásokhoz nincs megfelelő járműve, és autót, kisbuszt kell bérelnie ilyen esetekben. Kisbuszra akkor lesz szükséged valószínűleg, ha több mint öten szeretnétek utazni, vagy kevesebben, de annyi cuccot vinnétek magatokkal, hogy nem férne be egy személyautóba. Érdemes a kölcsönözhető kisbuszok és felszerelések között jól meggondolni a választást a lehető legjobb utazásért.

Elsőként azt kell eldönteni, hogy hányan szeretnétek utazni. Általában a 9 személyes kisbuszok a népszerűek, ugyanis ezeket lehet vezetni sima jogosítvánnyal is, és elég sokan be is férnek a kisbuszba. Ha többen vagytok, akkor vagy kell valaki, akinek van nagyobb kisbuszhoz vezetői engedélye, vagy kölcsönözzetek 2 kisbuszt, ha nincs.

A felszereltségre is oda kell figyelni. Ha nyáron utaznátok, mindenképpen legyen működő klíma a kisbuszban, nem is éri meg enélkül útnak indulni a nagy forróságban. Ha kényelmesen szeretnétek utazni, vagy, ha hosszabb távra utaztok, akkor a „fapados” kisbusz változatok helyett érdemes olyat választani, amely kényelmes ülésekkel van felszerelve. Téli utazás során jó ötlet, ha az ülések fűtéssel vannak ellátva, különösen, ha gyerekek is utaznak veletek.

Ha 9-en utaztok egy 9 személyes kisbuszban, akkor gondoljátok végig, hogy a cuccok be fognak-e férni az adott kisbusz csomagtartójába. Ha nem, akkor érdemes olyan változatot bérelni, amely hosszított csomagtartóval rendelkezik, hogy mindenki vinni tudja magával, amit szeretne.

Back to top