Jelenlegi hely

Kérjünk egyből idegen nyelvű cégkivonatot

Kérjünk egyből idegen nyelvű cégkivonatotA mai világban egyre több olyan cég van, amely nem csak magyar partnerekkel dolgozik, hanem nemzetközi szinten is működik. Ez azonban azt hozza magával, hogy a különböző céges dokumentumokra szükség van idegen nyelveken is. Az egyik ilyen dokumentum a cégkivonat, amely hozzátartozik a céges ügyintézéshez.

Cégkivonat esetén általában könnyebb dolgunk van, mint egyéb dokumentumoknál, ugyanis lehetőség van arra, hogy egyből idegen nyelvű cégkivonatot igényeljünk. Más dokumentumokat viszont le kell fordítani, ha használni szeretnénk.

Az idegen nyelvű cégkivonat igénylés számos előnnyel rendelkezik. Először is ez a leggyorsabb módja az idegen nyelvű cégkivonat beszerzésének. Ha magyar dokumentumot szerzünk be, akkor egy fordítóirodára kell bíznunk a fordítást, ami gyakran néhány napig is eltart.

Nem csak gyorsabb lesz így az igénylés, hanem olcsóbb is. Az idegen nyelvű cégkivonat csak pár ezer forinttal drágább, mint a magyar nyelvű, a fordítóirodák azonban ennél sokkal drágábban dolgoznak.

Mivel a fordításnak hitelesnek kell lennie egy cégkivonat esetén, így ezért még plusz pénzt is kell fizetnünk. Az idegen nyelvű cégkivonat azonban tartalmazza a hitelesítést is, így nem kell attól félni, hogy a fordítás minősége, a tanúsítvány hiánya miatt nem fogják elfogadni a dokumentumot felhasználási helyén.

Back to top