A minőségirányítás hírei
Mód.: 2007-07-12
Minőségértékelés - minőségfejlesztés - benchmarking 2006. december 15., SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ
Esélyegyenlőségről cigány/magyar szemmel című műhelyfoglalkozás, 2006. november 24. péntek, Tessedik Sámuel Főiskola, Szarvas
II. Minőség hét, rendezvénysorozat záró-konferenciája
UTAK, MÓDOK, MEGOLDÁSOK - Tanévnyitó szakmai tanácskozás -, 2006. szeptember 8., Gyopárosfürdő
MINŐSÉGCÉLOK - ÖNÉRTÉKELÉS - MINŐSÉGFEJLESZTÉS - műhelykonferencia Szarvason -, 2006. május 29.
 

A projekt
Mód.: 2007-07-12
A minőségirányítási rendszer kidolgozása a "Dél-alföldi felsőoktatási intézmények benchmarking alapú minőségértékelési rendszerének kialakítása" című projekt keretében valósult meg. Főiskolánk a Szegedi Tudományegyetemmel, és az Eötvös József Főiskolával konzorciumot alkotva nyerte meg a HEFOP vonatkozó pályázatát.

Bővebben >>
 

A minőségirányítási rendszerről
Mód.: 2007-07-12
A Tessedik Sámuel Főiskola az intézmény Szervezeti és Működési Szabályzata, és működését meghatározó egyéb dokumentumok, valamint a felsőoktatás minőségpolitikai és jogszabályi követelményeinek való megfelelés érdekében kialakította minőségirányítási rendszerét.

Célkitűzés, hogy a TSF minőségirányítási rendszere olyan módon kerüljön kialakítása, hogy az megfeleljen az intézmény minőségpolitikájában, és küldetésnyilatkozatában rögzítetteknek, fenntartható és fejleszthető legyen.

Bővebben >>
 

A minőségirányítási rendszer modellje
Mód.: 2007-07-12
A Tessedik Sámuel Főiskola minőségirányítási rendszerének módszertani hátterét az EFQM (European Fundation for Quality Management) alapú önértékelés és a BSC (Balanced Scorecard) alapú cél- és mutatószám menedzsment adja.

Bővebben >>
 

A minőségirányítási kézikönyv
Mód.: 2007-07-12
A kézikönyv a Tessedik Sámuel Főiskola minőségirányítási rendszerének alapdokumentuma. Megtalálható benne az intézmény vezetőségének minőségpolitikai állásfoglalása, a minőségirányítási rendszer felépítése. Tartalmazza és bemutatja mindazokat a szervezeti, szervezési és vezetési alapelveket, melyeket a minőségirányítási rendszer működtetésének érdekében alkalmazni kell. A kézikönyv rögzíti a rendszer működtetéséért felelős személyek feladatát, hatáskörét és felelősségét.

Bővebben >>
 


Intézmény   Szabályzatok   Tessedik Napló   Tessedik Értesítő   Dokumentum letöltés
Neptun   HÖK   Könyvtár   Informatikai bejelentő   Telefonkönyv   Képeskönyv
Tessedik Sámuel Főiskola 5540 Szarvas, Szabadság út 2.