TSF Hírek
 
ÉLVEZD A TANULÁST!
VÁLASZD az ÚJ TSF-ET a KÖVETKEZŐ TANÉVBEN!A 2007-es év igen nagy változásokat hozott a Tessedik Sámuel Főiskolán, Szarvason, Gyulán és Békéscsabán, mind a tanulásban, mind a hallgatói életben.
Tanulásra s élvezni a főiskolai életet a TSF keretein belül a különböző szakestek, kari napok, kari rendezvények adnak lehetőséget, valamint a főiskola 'klub'-jai, ahol koncertek és egyéb más rendezvények kerülnek megrendezésre, ezen kívül a Főiskola új kollégiumai is szerveznek programokat az év folyamán. A legnagyobb program a diáknapok, ez háromnapos, kifejezetten főiskolai rendezvény, amely minden évben, április végén kerül megrendezésre, 'Földfordulás' néven.A sportolást nem csak a testnevelő képzés teszi lehetővé a hallgatók számára. A legnagyobb nézettségű és létszámmal működő sportrendezvény a félévente megrendezésre kerülő házi kispályás labdarúgó bajnokság.Önképzési lehetőségre ugyancsak van lehetőség, amit a Hallgatói Önkormányzat is meghatározott kerettel támogat. Erre minimum öt fős csoportok pályázhatnak. Ez a sporttól a néptáncon át a képzőművészetig bármi lehet.

A városokban számos kikapcsolódási lehetőség van, itt mindenki megtalálhatja a lehető legkedvezőbb helyet a szabadidő eltöltésére. Több múzeum, galéria, képtár, színház, koncertterem található a városokban.Nem csupán a hallgató élet, a kollégiumok újultak meg a TSF berkeiben. Lássuk a szakokat, melyek kibővülve várják az ország legkülönbözőbb pontjairól leendő hallgatóikat.GAZDASÁGI FŐISKOLAI KAR alapszakjai: Pénzügy és számvitel BSc szak, Gazdálkodás és menedzsment BSc szak, Andragógia BSc szak, Műszaki menedzser BSc szak, Felsőfokú szakképzés: Intézményi kommunikátor szak, Banki szakügyintéző szak.

A MEZŐGAZDASÁGI VÍZ –és KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI FŐISKOLAI KAR alapszakjai: Gazdasági és Vidékfejlesztési agrármérnöki BSc szak, Környezetgazdálkodási agrármérnöki BSc szak, Mezőgazdasági mérnöki BSc szak, Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Gépészmérnöki BSc szak. Felsőfokú szakképzés szakjai: Hulladékgazdálkodási technológus szak, Agrárkereskedelmi menedzser asszisztens szak, Gyógy- és fűszernövénytermesztő és feldolgozó szak.

PEDAGÓGIAI FŐISKOLAI KAR alapszakjai: Óvodapedagógus BA, Tanító BA, Felsőfokú Szakképzés: Csecsemő és kisgyermek nevelő-gondozó szak, Ifjúságsegítő szak, Médiatechnológus asszisztens szak.


EGÉSZSÉGÜGYI FAKULTÁS alapszakjai: Ápolás és betegellátás BSc szak, Szociális munka BA szak, Egészségügyi szervező BSc szak. A megszerzett diplomához “Europass”, európai útlevél-diploma dokumentumokat csatolunk, hogy intézményünkben végzett friss diplomásaink európai színtéren is sikeres munkavállalók lehessenek.

Dátum: 2008-01-10 15:39
<< Vissza

Intézmény   Szabályzatok   Tessedik Napló   Tessedik Értesítő   Dokumentum letöltés
Neptun   HÖK   Könyvtár   Informatikai bejelentő   Telefonkönyv   Képeskönyv
Tessedik Sámuel Főiskola 5540 Szarvas, Szabadság út 2.