Jelenlegi hely

Ferihegyi parkoló választási tippek

Ferihegyi parkoló választási tippekHa vidékiként repülőutat tervezünk, akkor már a reptérre történő eljutás is felér gyakran egy teljes utazással, különösen, ha tömegközlekedéssel kell eljutni a reptérre az ország másik végéből. Emiatt, aki teheti, autóval megy a reptérre, mert ez a legkényelmesebb és legegyszerűbb. A nehézséget az okozza, hogy kell találni egy olyan parkolót, ahol ott merjük hagyni az autónkat napokra, hetekre. Szerencsére annyi parkoló van a reptér körül, hogy kedvünkre válogathatunk közöttük. Mutatunk néhány tippet, amit a reptéri parkoló választáshoz érdemes megfogadni.

A reptértől való távolsággal általában nem szokott gond lenni, mert a jobb parkolási szolgáltatók ingyenes transzfert biztosítanak, így a parkolás árában megoldják a reptérre szállítást is. Ezt azért érdemes leellenőrizni parkoló foglalás előtt, hogy benne van-e az árban.

Ha fontos, hogy ne a szabad ég alatt legyen az autód az utazás alatt, akkor fedett parkolót kell keresni. A legtöbb reptéri parkoló nyitott, de szinte minden szolgáltató biztosít fedett parkolási lehetőséget, természetesen magasabb díjért cserébe. Érdemes erről is tájékozódni a foglalás leadása előtt.

A biztonságra ajánlott nagy hangsúlyt fektetni, és csak olyan parkolóban hagyni az autót, amely egész napos felügyelettel, őrzéssel rendelkezik, és folyamatos felvétel is készül a parkolóról. Ezek együttesen jelentik a maximális biztonságot.

Back to top